Saliaris Epigrafes

Πολιτική απορρήτου & συμμόρφωση GDPR

Γενικά

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη, από τον ιστότοπο www.saliaris-epigrafes.gr, ιδιοκτησίας της Σαλιάρης Αντώνιος εφεξής αποκαλούμενη με τον διακριτικό τίτλο Saliaris, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία επισκέπτη/χρήστη με την Πολιτική Απορρήτου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος ιστότοπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου. Αν δεν συμφωνεί, θα πρέπει να τον εγκαταλείψει και να ΜΗΝ κάνει καμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.

Η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Η Saliaris Epigrafes δεν θα ενημερώσει ρητά τους πελάτες ή τους χρήστες του ιστότοπου για τις αλλαγές αυτές. Συνεπώς, η Saliaris Epigrafes συνιστά στους πελάτες/χρήστες να ελέγχουν περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές της παρούσας πολιτικής απορρήτου. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου www.saliaris-epigrafes.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου, σημαίνει την ανεπιφύλακτη  αποδοχή των όρων αυτών εκ μέρους του πελάτη/χρήστη.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η Saliaris Epigrafes συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των πελατών/χρηστών, μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο για τους σκοπούς λειτουργίας του παρόντος ιστότοπου . Δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσει, να ενοικιάσει, να διανείμει, ή να δημοσιοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο, τα προσωπικά δεδομένα των πελατών/χρηστών. Εάν ο χρήστης είναι κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχει τη συγκατάθεση των γονέων του πριν κάνει χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου.

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Saliaris Epigrafes και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες των προϊόντων της, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων του επισκέπτη/χρήστη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας και η ηλεκτρονική διεύθυνση (email) του επισκέπτη/χρήστη.

Μπορούν να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία μου σε τρίτους/άλλες εταιρείες;

Τα δεδομένα αυτά τα επεξεργάζεται η Saliaris Epigrafes τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που δόθηκε από τον επισκέπτη/χρήστη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006. Η Saliaris Epigrafes κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με:

  • την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας
  • για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση
  • για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από την εταιρεία μας
  • ειδικές προσφορές και νέα του ιστότοπου  μας

Η εκ μέρους σας καταχώριση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από την Saliaris Epigrafes για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. H Saliaris Epigrafes απαιτεί από τους υπαλλήλους της και τους συντηρητές του ιστότοπου  της να παρέχουν στους επισκέπτες/χρήστες της το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στην Πολιτική Απορρήτου. Σε καμία άλλη περίπτωση η Saliaris Epigrafes, ο ιστότοπος και το e-shop www.saliaris-epigrafes.gr, δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί διαδικτυακά (online) χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

Ασφάλεια

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση ιστοτόπων στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μια κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. Επιπλέον, προσωπική ασφάλεια αποτελεί ο κωδικός (password) που δίνει ο επισκέπτης/χρήστης όταν γίνεται μέλος του ιστότοπου  www.saliaris-epigrafes.gr. Για να παρουσιάσει η Saliaris Epigrafes οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο του πελάτη θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, ο πελάτης οφείλει να διατηρεί ασφαλή αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης η Saliaris Epigrafes συμβουλεύει τους πελάτης να δημιουργούν password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ιστότοπου  www.saliaris-epigrafes.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Για λόγους ασφαλείας, τα στοιχεία των χρεωστικών/πιστωτικών/προπληρωμένων καρτών και του ηλεκτρονικού πορτοφολίου Masterpass δεν αποθηκεύονται προς μελλοντική χρήση. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να καταχωρούνται εκ νέου κάθε φορά που πραγματοποιείται ηλεκτρονική παραγγελία από τον χρήστη. Με την καταχώρηση των απαιτούμενων στοιχείων της χρεωστικής/πιστωτικής/προπληρωμένης κάρτας ή του Masterpass, ο επισκέπτης/χρήστης δηλώνει ότι είναι ο νόμιμος δικαιούχος της κάρτας αυτής ή του ηλεκτρονικού αυτού πορτοφολίου και συναινεί στην χρέωση τους με το αντίστοιχο ποσό για να ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική συναλλαγή για αγορά του προϊόντος μέσω του e-shop της Saliaris Epigrafes. Αν η συναλλαγή δεν ολοκληρωθεί λόγω μη επαρκούς υπολοίπου της κάρτας ή του πορτοφολίου, λόγω απόρριψής τους από την εκδούσα τράπεζα ή δίκτυο καρτών, ή λόγω οποιασδήποτε αστοχίας αντίστοιχου υλικού, λογισμικού ή δικτύου, ουδεμία ευθύνη φέρει η Saliaris Epigrafes.

Σχετική νομοθεσία

Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της Saliaris Epigrafes, ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν:

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει αυτός ο ιστότοπος και γιατί τις συλλέγει

Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους λόγους:

Παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστοτόπων

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και ο ιστότοπος www.saliaris-epigrafes.gr, χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για να  παρακολουθεί  την  δραστηριότητα  των  χρηστών. Χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για να καθορίσει τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, για να κατανοήσει καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες του και για να δει την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο. Παρόλο που το GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική θέση, η συσκευή, το πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο και το λειτουργικό σύστημα του πελάτη/χρήστη, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν κάνει τον πελάτη/χρήστη προσωπικά γνωστό στην Saliaris Epigrafes. Το GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή του πελάτη/χρήστη, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση του, αλλά η Google δεν παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Η Saliaris Epigrafes θεωρεί ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων ο οποίος είναι συμβατός με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Φόρμες επικοινωνίας και σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σε περίπτωση που ο πελάτης/χρήστης επιλέξει να επικοινωνήσει με την Saliaris Epigrafes χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας ή κάποιο σύνδεσμο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχει δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων, όπως ορίζονται παρακάτω στην ενότητα «Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας». Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά θα σταλούν στην Saliaris Epigrafes με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι SMTP διακομιστές της Saliaris Epigrafes, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (μερικές φορές γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς υπολογιστές και συσκευές της Saliaris Epigrafes.

Ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο

Σε περίπτωση που ο πελάτης/χρήστης αγοράσει κάποιο προϊόν από την Saliaris Epigrafes ή επιλέξει να συμμετέχει στο ενημερωτικό δελτίο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Saliaris Epigrafes μέσω συμπλήρωσης αντίστοιχης φόρμας στον ιστότοπο ή στη σελίδα Facebook της Saliaris Epigrafes, η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλει, θα προωθηθεί στο MailPoet που παρέχει στην Saliaris Epigrafes υπηρεσίες marketing για το ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο. Το MailPoet είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων (δείτε παρακάτω την ενότητα «Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας»). Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλει ο πελάτης δεν θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων εντός του ιστότοπου ή σε κανένα από τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της Saliaris Epigrafes.

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πελάτη θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του MailPoet για όσο η Saliaris Epigrafes συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του για το marketing του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου ή μέχρι ο πελάτης/χρήστης να ζητήσει ρητά την κατάργηση του από τη λίστα. Αυτό μπορεί να το κάνει χρησιμοποιώντας  τον σύνδεσμο διαγραφής που περιέχεται σε όλα τα  ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνει από την Saliaris Epigrafes.

Όσο η διεύθυνσή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πελάτη/χρήστη παραμένει στη βάση δεδομένων του MailPoet, ο πελάτης/χρήστης θα λαμβάνει σε τακτά διαστήματα ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Saliaris Epigrafes. Περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλεια δεδομένων στο MailPoet θα βρείτε εδώ: https://automattic.com/privacy/.

Πώς αποθηκεύονται τα προσωπικά στοιχεία των πελατών/χρηστών

Όπως περιγράφεται λεπτομερώς παραπάνω, εάν ο πελάτης/χρήστης υποβάλλει ένα μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας της Saliaris Epigrafes, κάποιες προσωπικές πληροφορίες θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων αυτού του ιστότοπου. Επίσης, εάν αποφασίσει να αγοράσει κάποιο από τα προϊόντα τα οποία βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Saliaris Epigrafes, και επιλέξει να δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη, αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται αυτήν τη στιγμή με αναγνωρίσιμο τρόπο, γεγονός που αποτελεί έναν περιορισμό του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου στον οποίο βασίζεται αυτός ο ιστότοπος (WordPress). Ο πελάτης/χρήστης έχει το δικαίωμα να επικοινωνήσει με την Saliaris Epigrafes μέσω του email esaliari@hotmail.gr και να ζητήσει ανά πάσα στιγμή να μάθετε ποια προσωπικά δεδομένα του έχουν συλλεγεί, καθώς επίσης και να ζητήσει την πλήρη διαγραφή τους.

Σχετικά με τα cookies

Τί είναι το cookie;

Ο όρος «cookie» αναφέρεται σε ένα μικρό αρχείο δεδομένων που αποτελείται αποκλειστικά από μια σειρά πληροφοριών σε μορφή κειμένου, το οποίο ο ιστότοπος μεταφέρει στο πρόγραμμα πλοήγησης ιστού που βρίσκεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του χρήστη, είτε προσωρινά καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του, είτε μερικές φορές για μεγαλύτερες περιόδους, ανάλογα με τον τύπο του cookie. Τα cookies εκτελούν διάφορες λειτουργίες (για παράδειγμα, ξεχωρίζουν τον χρήστη από τους άλλους επισκέπτες του ίδιου ιστότοπου ή θυμούνται ορισμένα πράγματα για αυτόν, όπως τις προτιμήσεις του) και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστότοπους για να βελτιώσουν την εμπειρία του ως χρήστη τους.

Κάθε cookie είναι μοναδικό για το πρόγραμμα πλοήγησής του χρήστη και περιέχει ορισμένες ανώνυμες πληροφορίες. Ένα cookie συνήθως περιέχει το όνομα του πεδίου από όπου προήλθε το cookie, τη «διάρκεια ζωής» του cookie καθώς και μία τιμή (συνήθως με τη μορφή ενός τυχαίως παραχθέντα μοναδικού αριθμού).

Τύποι cookies

Οι βασικοί τύποι των cookies που ενδεχομένως να χρησιμοποιούν οι ιστότοποι περιγράφονται παρακάτω.

Cookies επίσκεψης (session cookies)

Πρόκειται για προσωρινά cookies που παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής του χρήστη μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του και διαγράφονται όταν κλείσει το πρόγραμμα πλοήγησης.

Μόνιμα cookies (persistent cookies)

Αυτά παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής του χρήστη ακόμα και αφότου κλείσει το πρόγραμμα πλοήγησης, μερικές φορές για ένα έτος ή και παραπάνω (η ακριβής διάρκεια παραμονής εξαρτάται από τη διάρκεια ζωής κάθε cookie). Τα μόνιμα cookies χρησιμοποιούνται όταν ο διαχειριστής του ιστότοπου ενδεχομένως χρειάζεται να γνωρίζει ποιος είναι ο χρήστης για παραπάνω από μία επισκέψεις (π.χ. για να θυμάται το όνομα χρήστη ή τις προτιμήσεις του ως προς την παραμετροποίηση του ιστότοπου ).

Cookies πρώτου μέρους (First-party cookies)

Πρόκειται για cookies που εγκαθίστανται στο πρόγραμμα πλοήγησης και/ή στο σκληρό δίσκο της συσκευής του χρήστη από τον ιστότοπο τον οποίον επισκέπτεται. Αυτό περιλαμβάνει την ανάθεση ενός μοναδικού αναγνωριστικού κωδικού στον χρήστη με σκοπό την παρακολούθηση της πλοήγησής του στον ιστότοπο. Οι διαχειριστές ιστοτόπων συχνά χρησιμοποιούν cookies πρώτου μέρους για τη διαχείριση των επισκέψεων και για σκοπούς αναγνώρισης.

Cookies τρίτων μερών (Third-party cookies)

Πρόκειται για cookies που χρησιμοποιούνται από τρίτα μέρη, όπως π.χ. κοινωνικά δίκτυα, για να παρακολουθούν τις επισκέψεις του χρήστη στους διάφορους ιστότοπους στους οποίους διαφημίζονται. Ο διαχειριστής του ιστότοπου  δεν έχει έλεγχο σε αυτά τα cookies τρίτων μερών.

Τα cookies σε αυτό τον ιστότοπο και ο τρόπος διαχείρισης

Σε αυτόν τον ιστότοπο, τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία της χρήσης του ιστότοπου  από τους επισκέπτες του. Η λειτουργία του ιστότοπου  θα επηρεαστεί σημαντικά αν π χρήστης απενεργοποιήσει τα cookies ή αν δεν αποδεχτεί την χρήση των cookies.

Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τα cookies τρίτων μερών που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου απενεργοποίησής τους και της επίδρασης της απενεργοποίησης στη λειτουργία του ιστότοπου . Αν ο χρήστης επιθυμεί περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαχείρισης ορισμένων τύπων cookies, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ελέγχου ή διαγραφής τους, παρακαλούμε να επισκεφτεί τη διεύθυνση: www.aboutcookies.org.

Cookies της Google Analytics

Τα cookies της υπηρεσίας Google Analytics είναι cookies ανάλυσης/καταγραφής απόδοσης που επιτρέπουν στην Saliaris Epigrafes να συλλέγει ανώνυμες πληροφορίες για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο της. Αυτά τα cookies μπορούν να ενημερώνουν την Saliaris Epigrafes σχετικά με το πόσοι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, την ώρα και τη διάρκεια της πρόσβασης, ενώ επίσης παρέχουν πληροφορίες για τον τρόπο πλοήγησης των επισκεπτών στα διάφορα σημεία του ιστότοπου . Αυτές οι πληροφορίες βοηθούν την Saliaris Epigrafes να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ιστότοπος της. Είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies της Google Analytics σχετικά με τον ιστότοπο της Saliaris Epigrafes μεταφέρονται και αποθηκεύονται στους διακομιστές της Google σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Google.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία Google Analytics, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

Cookies από παρόχους υπηρεσίας βίντεο (Google, Vimeo, DailyMotion κλπ)

Οι πάροχοι αυτοί μπορεί να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή του χρήστη, αν παρακολουθεί στον ιστότοπο της Saliaris Epigrafes βίντεο τα οποία της παρέχουν ως εξωτερική υπηρεσία. Αν ο χρήστης απενεργοποιήσει αυτά τα cookies, ενδεχομένως να μην μπορεί να δει τα ενσωματωμένα βίντεο από τον ιστότοπο της Saliaris Epigrafes.

Cookies από κοινωνικά δίκτυα

Τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών μπορούν να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή του χρήστη αν επιλέξει να μοιραστείτε υλικό από τον ιστότοπο της Saliaris Epigrafes με αυτά, κάνοντας κλικ σε ένα από τα ενσωματωμένα πλήκτρα με τίτλο «Κοινή χρήση» (share). Αν απενεργοποιήσει αυτά τα cookies, η λειτουργία «Κοινή χρήση» (share) δεν θα είναι διαθέσιμη.

Σχετικά με τον διακομιστή αυτού του ιστότοπου

Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται  μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer).

Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας

Η Saliaris Epigrafes χρησιμοποιεί έναν αριθμό τρίτων φορέων για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για εμάς. Αυτοί οι φορείς έχουν επιλεγεί προσεκτικά ώστε να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία που αναφέρθηκε στο παρόν κείμενο.

Παραβιάσεις δεδομένων

Για όσες προσωπικές πληροφορίες του χρήστη αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους. Θα αναφερθούν από την Saliaris Epigrafes κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστότοπου  ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο